Tante Gerdas Scene inviterer til konsert med Mjøsfolk!
 

MjøsFolk (tidligere kjent som Julestemmer) har spesialisert seg på julekonserter med repertoar bestående av lite brukte og for mange, ganske ukjente julesanger fra Innlandet og Vestlandet.
 

De formidler sanger som viser spennet i julefeiringa og tradisjonene. Det er religiøse folketoner, med kjente tekster, men ukjente melodier, det er viser om overtro, Haugebonden, nisser, lysfest, dyra sitt liv i jula, festen i romjula og begynnelsen på det nye året.
 

MjøsFolk har tradisjon for å spille konsertene på intime konsertscener og ser at de er et fint tilskudd til de andre, store julekonsertene i kirke og kulturhus. Vi opplever at folk fra andre kulturer, som ikke nødvendigvis feirer jul, finner «sin» julekonsert i MjøsFolk sitt repertoar.
 

Mjøsfolk har fire folkesangere i bandet, alle med et stort repertoar. De ønsker å presentere musikken både helt solo, slik den tradisjonelt har blitt sunget og i samspill, enten i rene vokalarrangement eller med komp. I Frode Berntzen på gitar har vi også fått med seg en dyktig arrangør som kommer med innspill og nye ideer til låtene.
 

Les mer og kjøp billetten din her